Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ingyen sportbelépő a diákoknak és a nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Image„A Városnak nem szabad sajnálnia a pénzt a sport támogatására!” – nyilatkozta honlapunknak Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke annak kapcsán, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a négy sportklub – az Alba Regia SC, a Fehérvár FC, a Köfém SC és az Alba Volán SC – megállapodást kötött arról, hogy a klubok 50 belépőt biztosítanak a nyugdíjasoknak és a diákoknak minden mérkőzésre.

Tovább...
 
Kiütéses Fehérép-győzelem a Dunaferr ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

ImageA két megyei rivális párharcának története (eddig mindössze egy fehérvári hazai győzelmet jegyeztek az évkönyvek) és a meccs előtti előjelek (a dunaújvárosiak problémái) mást-mást sejttettek a Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr rangadón. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: végül a történelemmel dacoltak Sótonyi László tanítványai, és kiütéses, tizenhárom gólos vereséget mértek a szebb napokat látott vendégekre.

Tovább...
 
Ocskay és Sofron is kidőlt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 20.

ImageA Jesenice elleni 5-1-es fehérvári diadal után nyilván visszavágásra készülnek a szlovének kedd este, s az Alba volán esélyeit rontja, hogy Ocskay Gábor és Sofron István is kidőlt a sorból betegség, illetve sérülés miatt. - Lassan ott tartunk, hogy a szakmai stáb helyett a csapatorvos állítja össze az Alba Volán csapatát, hiszen a Ljubljana ellen Kovács Csaba, Nathan Martz, Jason Guerriero és Benk András is hiányzott, s bár közülük Kovács Csaba a Linz ellen visszatérhetett, most újabb problémával kellett szembesülnie a kék-fehérek vezetőinek.

Tovább...
 
Szakály Dénes már úszhat és kerékpározhat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 19.

ImageSzakály Dénesnek, a Fehérvár FC frissen igazolt focistájának már korábban is problémái voltak a bokaszalagjával és a bokatokjával - amely év végén újra megsérült. Emiatt a játékos fizikotherápiás kezelésekre jár, s a héten már úszással, kerékpározással kezdheti el a „visszatérést”. Aztán egyre inkább „bekeményíthet”: a hétvégén már testsúlyráhelyezéses gyakorlatokat is végezhet, majd két hét múlva részt vehet focispecikus edzéseken is. A remények szerint egy hónap kell ahhoz, hogy ismét pályára lépjen.

 
Schönbrunn és Südstadt Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 19.

ImageSugár Tímea kapusprogramjának keretében – és a Hypo Niederösterreich szokásos segítőkészségének köszönhetően – egész napos bécsi kiránduláson vett részt a Fehérép Alcoa FKC hat fiatal kapusa, Trimmel Brigitta, Cziráky Fanni, Dancs Nóra, Király Diána, Pőcze Réka és Szemerey Zsófia. A programban a schönbrunni kastély és a Hypo – FCK Handbold BL-mérkőzés megtekintése szerepelt.

Tovább...
 
Vereség egy jobb csapattól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 19.

ImageAz Alba Volán keményen küzdött a két pontért a Linz ellen, ám az ellenfél frissebben, dinamikusabban játszott, így megérdemelten vitte el a két pontot. - Nagy volt a tét a Linz ellen, hiszen a felzárkózás szempontjából kulcsfontosságú két pontért ment a harc. Érezte ezt a közönség is, hiszen rég látott módon megteltek a csarnok lelátói.

Tovább...
 
Két mérkőzés, két 1-0-s győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 18.

ImageSzombaton délelőtt 11 órakor két csapatunk is pályára lépett, az A-csapat a Sóstói Stadion műfüves pályáján fogadta a Paksot, míg a másik társulat Felcsúton, a helyi NB II-es gárdánál vendégeskedett. Nem csak a kezdési időpont, az eredmény is azonos lett: mindkét Vidi 1-0-ra győzött. A Fehérváron játszók kitűnően előkészített pályán fogadták a szintén élvonalbeli vetélytársat. A Fehérvár szinte a kezdősípszótól fölényben játszott, úgy tűnik, az új játékosokkal a csapat tavasszal, sokkal átütőbb támadó játékra lehet képes.

Tovább...
 
A Linz ellen lehet folytatni a jó sorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 18.

ImagePénteken este az Alba Volán nagyon kemény mérkőzést vívott az Olimpija Ljubljanával, amelyet tartalékos összeállításban is megnyert. A Linz ellen a jó teljesítmény megismétlésében bízik a szakmai stáb.

Tovább...
 
Az Albacomp ismét győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageRemek formában kezdik az idei évet is az Albacomp kosárlabda-csapatának játékosai. Sportolóink tegnap este a kecskemétiek ellen léptek pályára – és fölényes győzelmet arattak. Részletek: Albacomp - Univer Kecskemét 102-79 (26-24, 24-12, 22-25, 30-18) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Pálla, Márton, Török Albacomp: Simon 10, Hanga 13/3, Bell 17/3, Morrison 19, Radovic 19 Cs: Doyne 16, Góbi 6, Antal, Keller 2 Univer: Horváth 7/3, Danielson 24/18, Tóth 2, Szabó 14/6, Haynes 12/3 Cs: Molnár 6, Klaiber 14/6

 
Egyelőre nincs fegyelmi határozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága elnapolta a határozathozatalt a Fehérvár FC ügyében. A Bizottság tegnap idézte be Berzi Sándor ügyvezetőt és a klub két játékosát, Lelkes Pétert és Bencze Zsoltot, akik nem vettek részt az U19-es válogatott edzőtáborozásán – amelyre meghívást kaptak. A klubot dr.Kun Andrea és dr. Varga Katalin képviselte, akik elmondták, hogy „sem a két játékos, sem a klub nem szegte meg a nemzetközi, illetve hazai futballszövetség szabályzatait”.

Tovább...
 
Újabb négypontos meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 16.

ImageMég frissek az Olimpija Ljubljana elleni 2-1-es vereség emlékei, de a Jesenice magabiztos legyőzését követően csapatunk egészséges önbizalommal várja a pénteki fellépést.

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6942 - 6952 / 7450